Eymard-Baptistehoeve
Geert Verpoorten
Hoog Kattenbos 17
3920 Lommel

Tel/Fax: +32 (0) 11 555 523
GSM: +32 (0) 472 701 367

Aanpak LommelseHoevewinkel

Het doel van onze hoevewinkel is onze kwaliteitsvolle producten rechtstreeks te kunnen aanbieden aan onze klanten. Doordat de producten van eigen teelt op een natuurlijke wijze geteeld zijn en elke dag heel vers zijn, zijn ze extra smakelijk!

Al onze producten worden op een zo natuurlijk mogelijke manier geteeld. We proberen de teelten zoveel mogelijk op de ambachtelijke wijze te telen. 

Het runds- en kalfsvlees is van runderen van eigen hoeve. De dieren die we houden zijn van het Blonde d'Aquitaine ras, aangezien deze dieren uitermate geschikt zijn voor de biologische productiemethoden. Ze worden gekweekt op het bedrijf zelf en alleen de beste dieren worden geselecteerd voor het vlees dat aangeboden wordt op de hoeve. De dieren worden gevoederd met allemaal zelf geteelde gewassen: grasland, granen, aardappelen, voederbieten, wat het beste kwaliteitsvlees oplevert.

Het kalfsvlees is van kalveren die op het bedrijf geboren worden. Ze blijven zoveel mogelijk samen met de moeder in de weide lopen. Hierdoor wordt het echte natuurlijke kalfsvlees verkregen met ouderwetse kleur en smaak.