Eymard-Baptistehoeve
Geert Verpoorten
Hoog Kattenbos 17
3920 Lommel

Tel/Fax: +32 (0) 11 555 523
GSM: +32 (0) 472 701 367

VAPH-budgetten besteden bij het Groeiveld

Sinds kort bezit ik als zorgboerderij de erkenning van het VAPH om zorggasten met een budget op te vangen. Hiermee kan zorg worden ingekocht. Dit kan rechtstreeks bij zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld, maar er zijn ook samenwerkingsverbanden mogelijk met de instelling waar de zorggast al verblijft of wil verblijven.

Het VAPH-budget kan worden ingezet vanaf een halve dag, ganse dag, meerdere dagen per week, tot een hele week, afhankelijk van het toegekende budget. Volgens iedere persoonlijke situatie worden de mogelijkheden bekeken. Ook indien er geen budgetten zijn bestaan er mogelijkheden om naar het Groeiveld te komen.