Eymard-Baptistehoeve
Geert Verpoorten
Hoog Kattenbos 17
3920 Lommel

Tel/Fax: +32 (0) 11 555 523
GSM: +32 (0) 472 701 367


   VZW zorg en belevingsboerderij het groeiveld.

Een zorg en belevingsboerderij waar mensen een  plaats vinden  en zich vooral  thuis kunnen voelen.

Van waar komt de naam "het groeiveld”
Zowel de planten als de dieren die op het veld staan groeien en evolueren maar ook de zorggasten maken een persoonlijke groei mee door naar een zorgboerderij te komen, de ontwikkeling als persoon, zowel fysiek als emotioneel.

Wij zijn een land en tuinbouwbedrijf met groenteteelt, klein fruitteelt en de verwerking en verkoop hiervan. Daarnaast houden en verzorgen wij ook dieren. Sinds 2007 zijn wij een zorgboerderij en hebben wij de nodige ervaring opgedaan in de opvang van doelgroepen uit verschillende sectoren van de zorg. Dit kan gaan van mensen met een beperking, zowel fysiek als mentaal, jongeren, maar ook personen met burn-out en alle aanverwante benamingen, personen uit psychiatrie, enz…


Het zorgaanbod vind plaats in een rustige omgeving waar het ervaren van de rust en contact met de natuur al een éérste troef is in de ontwikkeling en de balans van ieder persoon.
Wij houden rekening met iedere persoon rekening houdend met  een aangepast traject en de aangepaste zorg waarbij wij inspelen op de specifieke noden van ieder zorgvrager.
Want ieder persoon is uniek op zijn manier en heeft het recht op de juiste begeleiding en opvang.


Sinds 21 December 2019 behoort het Zorggedeelte onder een VZW genaamd.


VZW zorg en belevingsboerderij "het groeiveld”

Hoog Kattenbos 17     3920 Lommel